Terrasoverkappingen

Wesdijk Homestyle is gespecialiseerd in maatwerk vaste- en schuifbare terrasoverkappingen, veranda’s en tuinkamers. Uw terrasoverkapping wordt volledig op maat voor u geproduceerd zodat u altijd verzekert bent van een terrasoverkapping welke in ontwerp en design volledig aansluit bij uw situatie. Onze terrasoverkappingen kunnen worden uitgevoerd met volglas schuifwanden, vaste zijwanden, geïntrigeerde zonwering, oprolbare windschermen en energiezuinige LED verlichting. Hiermee maakt u van uw terrasoverkapping een volwaardige tuinkamer waarin het bij iedere weersituatie aangenaam vertoeven is.


Terrasoverkapping met polycarbonaat of veiligheidsglas

Al onze terrasoverkappingen kunnen worden uitgevoerd met polycarbonaat dakplaten of gelaagd veiligheidsglas. Een terrasoverkapping met polycabonaat dakplaten is licht doorlatend, zonwerend en hiermee ideaal voor terrassen welke op de zonzijde zijn gesitueerd. Een terrasoverkapping voorzien van helder veiligheidsglas is maximaal licht doorlatend en transparant in doorkijk. De terrasoverkapping met veiligheidsglas kan optioneel worden voorzien van een boven- of onderliggende verandazonwering waarmee u optimaal de temperatuur en de lichtinval van de terrasoverkapping kunt reguleren.

Maatwerk Terrasoverkappingen

Wesdijk Homestyle is gespecialiseerd in maatwerk terrasoverkappingen, veranda’s en tuinkamers. In onze moderne en uitgebreide showroom vindt u een totaaloverzicht aan mogelijkheden in buitenleven producten: zo tonen wij u 10 verschillende terrasoverkappingen en tuinkamers op realistische afmetingen tentoongesteld zodat u een zo volledig mogelijk beeld krijgt van de diverse mogelijkheden en uitvoeringen. Onze aluminium en houten terrasoverkappingen en tuinkamers kunnen worden uitgebreid met o.a. onderhoudsvrije aluminium zijwanden en schuttingen, rol-windschermen, vaste zijwanden met helder of opaal veiligheidsglas, zijwaartse zonwering, volglas schuif- en vouwwanden en kunststof vlonders.

Vakkundige montage door specialist

Onze terrasoverkappingen, veranda’s en tuinkamers worden geleverd incl. vakkundige montage zodat u verzekert bent van een optimaal resultaat en een duurzaam geďnstalleerde terrasoverkapping / tuinkamer. De montagewerkzaamheden omvatten o.a. het aanbrengen van betonfunderingen t.b.v. staanders en glaswanden, het aansluiten van de geďntegreerde hemelwaterafvoer op het afwateringsysteem van uw woning, het aansluiten van de LED verlichting en het weer netjes afwerken van uw terrasbestrating. Optioneel verzorgen wij het nieuw leveren en aanleggen van: terrastegels, diverse bestratingswerkzaamheden, kunststof of aluminium vlonders en het aansluiten van een infrarood terrasverwarming.

Topkwaliteit terrasoverkappingen

Onze terrasoverkappingen, veranda’s en tuinkamers zijn leverbaar in iedere gewenste Ral kleur en voorzien van een topkwaliteit poedercoating zodat u decennialang kunt genieten van een uiterst onderhoudsvriendelijke terrasoverkapping. Al onze terrasoverkappingen zijn voorzien van het CE keurmerk, vijf jaar volledige garantie en zijn getest op wind- en sneeuwbelasting. Door het gebruik van een solide geďntegreerde staalversteviging in de goot kunnen onze terrasoverkapping tot maximaal 7 meter vrij overspannen zonder dat er een middenstaander benodigd is.

Inspiratie en advies op maat

Wij nodigen u graag uit om inspiratie op te komen doen en onze uitgebreide collectie terrasoverkappingen, veranda’s, tuinkamers en buitenleven producten in onze showroom in Nieuwerkerk (Zeeland) te komen bewonderen. Heeft u interesse in één van onze terrasoverkappingen, veranda’s of tuinkamers dan komen wij geheel kosteloos bij u aan huis voor een advies op maat.Aanbieding
Downloads


 

Wilt U een bestelling plaatsen en gratis advies aan huis?
Uw product wordt vakkundig ingemeten door een specialist.
Vul uw contactgegevens in en wij bellen U z.s.m. voor een afspraak: